διάσπαση στο τηλεάστυ

διχόνια έχει πέσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του τηλε-αστυ μετά το αποτέλεσμα του τελικού αγώνα του παγκοσμίου κυπελλου μπάσκετ (Toυρκία-ΗΠΑ 64-81).
ο πρόεδρος Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ότι η νίκη των παραδοσιακών συμμάχων της απριλιανής επανάστασης κατά των προαιώνιων εχθρών του ελληνισμού ήταν θέλημα θεού και σημάδι για την ανακατάληψη της Ισταμπούλ (Κωνσταντινούπολης) από τους χριστιανούς.
στον αντίποδα ο βουλευτής του τηλε-άστυ και κουμπάρος του γάλλου νεοναζί Ζ.Μ.Λεπέν, Μ.Βορίδης πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του προέδρου του λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερα να κέρδιζαν οι τούρκοι που είναι τουλάχιστον λευκοί παρά οι αράπηδες των εκφυλισμένων αμερικανών και θεώρησε το αποτέλεσμα του αγώνα αφορμή για την ανασύνταξη της άρειας φυλής κατά των κατώτερων βιολογικά νεγρων.
στο επεισόδιο έδωσε έκταση και ο βουλευτής Κ.Πλεύρης ο οποίος στηρίζοντας τον Μ.Βορίδη τόνισε ότι η ήττα της εθνικής ομάδας της Ελλάδος από τους Τούρκους αποδεικνύει ότι ο Σ.Σχορτσιανίτης λειτούργησε ως ξένο σώμα στην ομάδα μας και έτσι δίκαια χάσαμε από τους καθαρούς φυλετικά τούρκους.
σε μιά προσπάθειά του να κατευνάσει τα πνεύματα ο Α.Γεωργιάδης μιλώντας για τον θηριώδη Ελληνα σέντερ είπε ότι τουλάχιστον διαθέτει το δοξασμένο αρχαιοελληνικό όνομα Σοφοκλής και ότι το χρώμα του οφείλεται στην έκθεσή του στον ήλιο κατα τη διάρκεια των θερινών διακοπών.
προβληματισμός όμως επικράτησε μετά και το σχόλιο του Κ.Βελόπουλου για τα παραπάνω όταν ο βουλευτής του τηλε-άστυ σημείωσε πως ο Σ.Σχορτσιανίτης εγκατέλειψε φέτος τα ελληνικά γήπεδα για να αγωνιστεί στο Ισραήλ απόδειξη της σιωνομογγολοτουρκομαυροκινεζοθιβετιανοεβραιοδουλικής συνωμοσίας ενάντια στην καθαρότητα του ελληνικού dna.

1 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...