δημοσιογραφοι vs bloggers ( και μη γελας με ηληθια αστεια)

...και ξαφνικά όλοι (οι καλοί-δημοσιογράφοι όχι αυτοί οι κακοί οι εναλλακτικοί) ασχολούνται με τα blogs με την ίδια άσχετη ματιά που προσεγγίζουν κάθε θέμα που οι ίδιοι κρίνουν επίκαιρο . και ενώ επί ένα 3μηνο εξάντλησαν τα νεύρα μας αλληλοκατηγορώντας ο ένας τον άλλον για σκοτεινά συμφέροντα , διαπλοκή χρηματισμούς και σχέσεις με την εξουσία όχι τόσο για την ουσία του θέματος ότι δηλαδή είναι πουλημένοι , αλλά επειδή δεν έχουν την παραμικρή ευπρέπεια να κρατήσουν τη φαγωμάρα τους στο σκοτάδι , αλλά έχοντας χάσει επαφή με το τι μπορεί να είναι φυσιολογικό και δεοντολογικό τρώγονται δημοσιά όπως τα αγαπημένα μας τετράποδα συνουσιάζονται μώλο που αυτά δε γυρίζουν μετά να ηθικολογήσουν .
... και τώρα στα πλαίσια του ίδιου του αίσχους τους δαιμονοποιούν τα blogs και τους blogers σε ένα ιδιότυπο κυνήγι μαγισσών μυδιάζοντας για την νέα εναλλακτική δημοσιογραφία , όπως την αποκάλεσαι υποτιμητικά στο κεντρικό δελτίο του mega o κος πρετεντέρης , συμφωνώντας με την ομήγυρη του ότι αυτοί οι bloggers το έχουν παρακάνει .και βέβαια αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους είναι μόνο για την παρέα του αυτοί μπορούν να το παρακάνουν οσο θέλουν και μάλιστα μέσα απο ένα μέσο την τηλεόραση που ξεπερνάει σε διάδοση αυτό της χρήσης του ψυγείου , μιλάμε για πραγματική συνειδησιακή δικτατορία .
ξέρεις κατηγορούν τα blogs για την ίδια την ουσία τους ότι δηλαδή κάποιος μπορεί να postαρει ότι γουστάρει και μετά οι αναγνώστες του μπορούν να το σχολιάσουν από κάτω κρίνοντας τόσο τα γράφοντα όσο και τον συγγραφέα , αποφεύγοντας την νοητική αναπηρία που σου δημιουργεί κάτι που δέχεσαι χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις , αυτό στον αποστειρωμένο κόσμο τους δε μπορεί να υπάρξει . στην τηλεορασούλα τους δεν υπάρχει αμφίδρομη σχέση αλλιώς θα λάμβαναν και αυτοί άπειρα μπινελίκια κάθε φορά που εκθέτουν την άποψη τους ή συμπολίτες μας ή κοινωνικά κινήματα .
τέλος σε κάθε περίπτωση αν κάποιος τα βαζει με κάποιον όπως συμβαίνει εδώ δεν μπορεί να τα βάζει με το ιδιο το μέσο , λες και αν πάω να γράψω σε ένα τοίχο ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΗΛΕΣ θα φταίνε οι τοίχοι που μου έδωσαν χώρο να γράψω και όχι εγώ ή ίδιοι που θεωρητικά θα μπορούσαν να είναι(αλλά όχι αυτοί είναι καλοί δημοσιογράφοι πολύ καλοί αφου το αναγνωρίζει και ο ένας στον άλλον ) .

χαχαχα με πιάνεις ???

0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...