Ο πολιτισμός μας στηνεται από αχυρανθρώπους και απο γκάνγκστερ.

η υποκρισια

Η χυδαία και συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε από την ατυχέστατη ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την αδιανόητη επίθεση που δέχεται το Rockwave Festival !

Ενώ αυτή τη στιγμή αυτονόητα εκφράζεται συμπάθεια τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από την κοινή γνώμη σε όλους όσους έχουν πληγεί από τα ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα, σε παράλληλο χρόνο τρείς -αν όχι πληρωμένοι τότε σίγουρα υποκινούμενοι -«δημοσιογράφοι», αποπειρούνται να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα της 28ης Ιουνίου και να ρίξουν λάσπη στην εταιρία και το Rockwave Festival.

Καταγγέλλουμε τους κύκλους που υποκινούν αυτές τις ανήκουστες επιθέσεις και στέλνουμε ένα μήνυμα σε αυτούς , που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι...

Ο πολιτισμός δεν γίνεται από αχυρανθρώπους ούτε από γκάνγκστερ.

Αυτή η επίθεση βλάπτει και επηρεάζει στο σύνολο της το επίπεδο και την πολιτιστική παραγωγή στη χώρα μας .

Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης δυστυχώς θα τα δούμε όλοι μας στο μέλλον και τότε δεν θα υπάρχει χώρος για ειρωνείες και χαμόγελα...

Το μόνο που υπάρχει είναι οι δεκάδες χιλιάδες fans που ήταν μαζί μας την πρώτη μέρα του Rockwave. Αυτοί που έζησαν την εμπειρία του Festival και άκουσαν μαζί μας τους Placebo , τον Μοby τους Gogol Bordelo και όλους τους άλλους πάνω από τη σκηνή να μιλούν για το Rockwave με τα πιο θερμά λόγια.

Αυτή είναι η δύναμη μας.

Νίκος Λώρης
DIDI MUSIC


τι ηθελε να πει :


Η χυδαία και συντονισμένη επίθεση που σας καναμε ξεκινώντας απο την ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την αδιανόητη επίθεση που σας έχουμε εξοπολύσει .

Ο πολιτισμός μας στήνεται από αχυρανθρώπους και απο γκάνγκστερ.

Το rockwave βλάπτει και επηρεάζει στο σύνολο της το επίπεδο και την πολιτιστική παραγωγή στη χώρα μας .

Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης δυστυχώς τα εχουμε ζησει ολοι στο παρελθον και δεν υπάρχει χώρος για ειρωνείες και χαμόγελα...

Το μόνο που υπάρχει είναι οι δεκάδες χιλιάδες που ήταν μαζί μας την πρώτη μέρα του Rockwave. Αυτοί που έζησαν την εμπειρία του Festival και άκουσαν μαζί μας τους Placebo , τον Μοby τους Gogol Bordelo και όλους τους άλλους πάνω από τη σκηνή να μιλούν για το Rockwave με τα πιο θερμά λόγια , μεχρι που εβρεξε και πλημυρισε .

-Αυτή είναι η δύναμη μας.
-να τη χαιρεστε ...


Νίκος Λώρης
DIDI MUSIC

0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...