Τι στο καλό είναι το ‘Γιώργος Καρατζαφέρης’;

Τι στο καλό είναι;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ
για αυτό το νέο πράγμα που ονομάζεται ‘Γιώργος Καρατζαφέρης’, λένε οι εμπειρογνώμονες.

Φαίνεται να είναι η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή και δεν μπορούν να πάνε πουθενά χωρίς να αναφερθεί έστω και μια φορά. Γιώργος Καρατζαφέρης αυτό, Γιώργος Καρατζαφέρης εκείνο, Γιώργος Καρατζαφέρης τ’άλλο.

Ο Δήμος Κουμπάουα, μάρκετινγκ μάνατζερ μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, είπε: «‘Γιώργος Καρατζαφέρης’; Αυτό κι αν είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ μου. Ακούγεται σαν ένα απ’αυτά τα μηχανήματα γυμναστικής προκειμένου να μην κάθεσαι όλη την ώρα στην τηλεόραση. Ή ίσως είναι ένα είδος ριάλιτι ή μια νέα δίαιτα για τον χειμώνα.»

«Ααααα, πρέπει να είναι από την Ιαπωνία ή το Βιετνάμ ή κάπου εκεί γύρω, τελοσπάντων. Ότι κι αν είναι, δεν είναι από εδώ κοντά, αυτό είναι σίγουρο.»

Ο Λέλλος Ομπσερβές, στυλίστας και φάσιον-μέικερ, δήλωσε: «Φαίνεται πολύ ακριβό. Δεν έχω δεί ούτε ένα πάντως στο Golden Hall. Ξέρεις, τώρα που το σκέφτομαι, πάω στοίχημα οτι είναι κάτι για το λάπτοπ. Όλα για τους υπολογιστές φτιάχνονται σήμερα. Αλλά έχω ήδη πάρει φορητό, έτσι αν το ‘Γιώργος Καρατζαφέρης’ δεν κάνει κάτι πολύ χρήσιμο, όπως το άρωμά μου, δεν θα πάρω.»

Και συμπλήρωσε: «Πάντως, το πιο πιθανό είναι να το αγοράσεις και τότε να πρέπει να αγοράσεις ένα σωρό άλλα πράγματα απλά για να το κάνεις να λειτουργήσει.»

Οι ειδικοί λένε οτι πρόκειται για μια νέα μανία, αφού ο κόσμος δεν έχει μεγαλύτερα προβλήματα. Το περιβάλλον δείχνει μάλλον φυσιολογικό, η οικονομία πάει φίνα και η ανεργία έχει μειωθεί στο ελάχιστο, οπότε αναρωτιούνται για τον λόγο επένδυσης σε ένα ‘Γιώργος Καρατζαφέρης’.

«Καλύτερα πάντως είναι να μην πείτε τίποτα στη γυναίκα σας γι ‘αυτό, γιατί είμαι αρκετά σίγουρος οτι θα ήθελε ένα. Οπότε κύριοι, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Ο φούρνος μου λειτουργεί μια χαρά.»




του mr.soul δημοσιευμένο αρχικά στο voices.gr.
ευχαριστώ για την παραχώρηση.


0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...