ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;;;;

μα είναι δυνατόν;

αγανάκτηση είναι η μόνη λέξη που έρχεται στο μυαλό.
ο Μάριος Ζ. διδάσκει κολύμπι σε νήπια και μετά την δουλειά περνάει απο την προχθεσινή πορεία. δέχεται επίθεση από ένστολο και οδηγείται στο δικαστήριο. οι κατηγορίες που του προσάπτουν αποδεικνύονται εντελώς αστήρικτες. παρόλα αυτά το δικαστήριο τον στέλνει στην φυλακή παραβαίνοντας τις διατάξεις περί προφυλάκισης. [http://www.facebook.com/group.php?gid=364371928670]

απογοήτευση είναι η μόνη λέξη που έρχεται στο μυαλό.
οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου παραιτούνται διότι «κατά τη διάρκεια της προκείμενης διαδικασίας έλαβαν χώρα ορισμένα περιστατικά τα οποία δεν μας επιτρέπουν να εξακολουθήσουμε να συμμετέχουμε εις την διαδικασία αυτή και να την νομιμοποιούμε διά της παρουσίας μας». η άγνωστη μέχρι πρότινος μάρτυς αναίρεσε μέσα λιγότερο από 24 ώρες την κατάθεσή της όταν της έγινε ερώτηση στο δικαστήριο.

θλίψη είναι η μόνη λέξη που έρχεται στο μυαλό.
η οικογένεια του δολοφονημένου φοιτητή Χορευτάκη ζητώντας ΜΟΝΟ την ηθική δικαίωση του παιδιού της, οδηγεί στο ευρωπαϊκό δικαστήριο την χώρα. το δολοφόνο Ζαχαρία Λαγουδάκη είχε αφήσει ελεύθερο η ελληνική δικαιοσύνη παρόλο που βρισκόταν στην φυλακή για άλλη δολοφονία. Στην υπόθεση περιφέρεται το όνομα του πρώην υπουργού δημοσίας τάξης και νυν βουλευτή Μαρκογιαννάκη που είναι κουμπάρος του πατέρα του θύτη.

φόβος είναι η μόνη λέξη που έρχεται στο μυαλό.
στα Χανιά 38 μήνες χωρίς αναστόλη ο ένας χρυσαυγίτης (αυτός με το μαχαίρι ο πρώην γραμματέας του λάος Δημήτρης Λαμπρινάκης) από 32 στους 2 φίλους του (ο υπαξιωματικός του ναυτικού χωρίς αναστολή) οι υπόλοιποι δύο 19χρονοι ένοχοι16 μήνες και ένας αθώος. ελεύθεροι μεχρι την εκδίκαση της έφεσης. την ίδια ώρα στην ίδια πόλη έγιναν 2 εμπρησμοί αυτοκινήτων μεταναστών τις τελευταίες 48 ώρες. η υπόθεση της χανιώτισσας καθηγήτριας στην οποία άγνωστοι χάραξαν αγκυλωτούς σταυρούς παραμένει ανεξιχνίαστη.

τρέλα είναι μόνη λέξη που έρχεται στο μυαλό.
για πλάκα ισχυρίστηκαν οι 10 μαθητές απο την Σπάρτη ότι πυρπόλησαν το σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντες. οι ίδιοι είχαν την παιδική αφέλεια να ανεβάσουν το βίντεο της επίθεσης στο you tube. ο εισαγγελέας Σπάρτης έδωσε διαταγή για διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης ένα μήνα μετά.

παρακράτος.
βαθύ κράτος.
διωγμός.
το νέο σπόρ μιας κοινωνίας που σαπίζει είναι να κυνηγάει τους ανήμπορους.

0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...