αποστρατικοτικοποικοποιση... μα δεν μπορώ ούτε κάν να το πω


το ντανιέλ τον ξέρω από το 68 τότε που πιτσιρικάδες στους δρόμους του παρισιού πειράζαμε τις όμορφες συντρόφισσες και ξενυχχτούσαμε πίνοντας κρασί κάτω από τον πύργο του άηφελ. ωραίες εποχές. διαδηλώσεις, μπάχαλα, καταλήψεις, ξύλο με τους μπάτσους, κυνηγητό στα στενοσόκακα, ιδιώνυμο της κουκούλας, αυτή ήταν ζωή. ο υπουργός του ντεγκωλ (μαρκογιαννάκη τον έλεγαν ή χρυσοχοΐδη; ) μας έστελνε τα δακρυγόνα με το κιλό. μεγαλώνοντας πήραμε διαφορετικές κατευθύνσεις. ο ντανιέλ έγινε πολιτικός και εγώ μπλόγγερ.


αποστρατιωτικοποίηση της περιοχής λοιπόν προτείνει ο παλιόφιλος. μάλιστα το προτείνει στην αίθουσα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. σαν πρώτη σκέψη αναρωτιέμαι πως και δεν το έμαθε ο καρατζαφέρης που σε θέματα ευρωπαϊκού κοινοβουλίου το παίζει μανούλα. μήπως κάνει επιλογή στο τί θα μας μεταφέρει, αυτός που μας λέει όσα οι άλλοι δεν τολμούν*; (*εδώ γελάτε ή κλαίτε ανάλογα με τη βολή σας)

μιά δεύτερη σκέψη μου είναι πως άραγε δεν το σκέφτηκαν πρώτοι οι έλληνες πολιτικοί. αυτοί δηλαδή που συμμετέχουν στην αγοραπωλησία των όπλων. δεν θα μιλήσω εδώ για τους υπουργούς της νδ γιατί αυτοί δεν το σκέφτηκαν επειδή δεν σκέφτηκαν ποτέ τους, αλλά θα πάω κατευθείαν στις γάτες του πασόκ, τσοχατζόπουλους, βενιζέλους κοκ. αποφάσισα λοιπόν να στείλω το λινκ για το βίντεο στον πρόεδρα της βουλής. τον παιρνω τηλέφωνο και του λέω: έλα ρε πρόεδρα της βουλής είδες το βίντεο με τον ντανιέλ που σου έστειλα; το είδα, μου απαντάει. και τί έχεις να πείς; του λέω. πάει γέρασε και ο ντανιέλ, μου απαντά και σπεύδοντας συμπληρώνει ότι γέρασε αλλά γραβάτα δεν έβαλε. αφού εξήγησα στον προεδρα ότι το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους και ότι κατα τα άλλα είναι ένας ξεπουλημένος καταστασιακός ήρθε η συζήτηση στο προκείμενο.

σιγά μην γίνει ποτέ αποστρατιωτικοποίηση στα ελληνοτουρκικά σύνορα. αυτό από ότι καταλαβαίνουμε δεν θα είναι απόφαση των ελλήνων ή των τούρκων αλλά των εμπόρων όπλων. είναι ξεκάθαρο. όποιος πιστεύει ότι οι τούρκοι είναι εχθροί μας ή ότι πρέπει ο άδωνις να υψώσει την ελληνική σημαία στην αγιά σοφιά είναι πέρα για πέρα ΗΛΙΘΙΟΣ. όποιος ηρωποιεί τα αθάνατα ελληνικά στρατά είναι εντελώς, απο πάνω μέχρι κάτω ΚΡΕΤΙΝΟΣ.

σιγά μην γίνει ποτέ αποστρατιωτικοποίηση στα ελληνοτουρκικά σύνορα. κάτι τέτοιο ακόμα και να το ήθελαν οι έμποροι όπλων θα σκόνταφτε στις βαθιές ρίζες της εξουσίας που έχουν πάνω στην πολιτική ζωή (και ημων αλλά και των τούρκων) οι στρατιωτικοί. στην ελλάδα δεν συζητάμε ποτέ για οτιδήποτε άλλο. οι δρόμοι είναι δύο: ή δημοκρατία (σακατεμένη) ή χούντα. οι στρατιωτικοί παίζουν το ρόλο του μπαμπούλα. το πολιτικό σύστημα στηρίζεται πάνω τους.

σιγά μην γίνει ποτέ αποστρατιωτικοποίηση στα ελληνοτουρκικά σύνορα. αυτό θα σήμαινε καταστροφή του πολιτισμού των ανοήτων και κατάρευση του πολιτικού συστήματος. τί θα γίνει ο μέσος στρατόκαυλος περήφανος-που-είμαι-γκρηκ, τί θα γίνει ο καρατζαφέρης, πού θα κρυφτεί η χρυσή αυγή; που θα βρουν όλοι αυτοί στέγη μετά; το μίσος τους πού θα το εκτονώσουν; μήπως βλέποντας και ξαναβλέποντας το dvd της τζούλιας; τόσοι ψηφοφόροι που θα πάθουν την πλάκα τους τί θα ψηφίσουν; (ας μην γελιόμαστε μιλάμε για λίγους αλλά σαματατζήδες) άλλωστε είναι φανερό ότι αν βγεί το λάος απο τη μέση θα καταρεύσει το πολιτικό συστημα*. (*εδώ πάλι γελάτε ή κλαίτε αναλόγως)

σιγά μην γίνει ποτέ αποστρατιωτικοποίηση στα ελληνοτουρκικά σύνορα. και όλοι αυτοί οι καταστραμένοι που πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο επειδή δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους (λέγε με εποπ) αλλά και όλοι αυτοί οι άχρηστοι βαθμοφόροι με αστέρια, που επειδή κάνουν μιά δουλειά περιμένουν απο το φαντάρο να τους κάνει τεμενάδες, θα περάσουν στην ανεργία; άσε καλά είναι κλεισμένοι οι ψυχοπαθείς στα στρατόπεδα. χρειάζονται για να κουμαντάρουν τους 200.000 φαντάρους.

ύστερα κλείσαμε το τηλέφωνο με τον πρόεδρα. είπα να πάρω και το γιωργάκι τηλέφωνο να δώ τι κάνει αλλά δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να μου μιλήσει, άλλαζε την ελλάδα.

5 σχόλια:

  1. κεντας ρε σοδουμ

    εχεις γαμημενο εντστικτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι 4-4-3 ρε άμπαλε; 4+4+3=11 και ένας ο τερματοφύλακας που δεν λογαριάζεται στα συστήματα σύνολο 12. με κάτι τέτοια χάνεται το ποδοσφαιρόφιλο κοινο. (εκτός αν την είδες αλέφαντος οπότε πάω πάσο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχόλιο στο περιθώριο...