το κουίζ της τρίτης σαββατιάτικα (έκτακτο δελτίο)

βρείτε ποιός το έκανε
και κερδίστε διακοπές σε υπερπολυτελές σλίπινγκ μπάγκ στις μαγευτικές παραλίες των τρικάλων.

1. η Αλ Κάηντα.
ο οσάμα μπιν λάντεν κάνει διάφορες μικροτρομοκρατικές επιθέσεις ανα την υφήλιο πειραματιζόμενος πάνω σε νέες πρωτοποριακές ιδέες.

2. η Χρυσή Αυγή.
δεν έστειλαν ψευτοκουλτουριάρικες προκυρήξεις, ούτε έκαναν φλωριές όπως προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. ακόμη ψιθυρίζεται ότι υπήρχε άτομο μέσα απο την αστυνομία που πήγε το δέμα στον 7ο. τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

3. η Ε.Υ.Π. (πρώην Κ.Υ.Π.)
ο γιωργάκης αποφάσισε να στείλει τα 'καλά παιδιά' να τακτοποιήσουν μιά ψιλοεκκρεμότητα σχετικά με τον ισνογκούτ Χρυσοχοΐδη που εποφθαλμιά τη θέση του πρώτου στην σοσιαλιστική διεθνή. ακόμη ψιθυρίζεται ότι υπήρχε άτομο μέσα απο την αστυνομία που πήγε το δέμα στον 7ο. τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;


4. ο μπάτλερ
τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

5. ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης
ήθελε από καιρό να τιμωρήσει τον υφιστάμενό του για τον οποίο είχε υποψίες ότι κοιμάται με τη γυναίκα του την ώρα που αυτός είναι στα βαρετά υπουργικά συμβούλια. αποφάσισε λοιπόν προχθές να του κάνει ένα δώρο για την προσφορά του στο υπουργείο.

6. η 17 Νοέμβρη
του το κρατάνε μανιάτικο. μήπως είχε καμιά άδεια ο κουφοντίνας αυτές τις μέρες; για ψάξτε το..

7. οι πυρήνες της φωτιάς
κλασικά...

8.ο Κορκονέας
ο οποίος όπως ξέρετε κυκλοφορεί ελεύθερος. η υπομονή που έκανε ο ήρωας της ελληνικής αστυνομίας επειδή ο Χρυσοχοΐδης δεν τον έχει παρασημοφορήσει ακόμα είχε και τα όριά της.

9. ο Μαρκογιαννάκης
αφού διαλύεται η Ν.Δ. αποκλείεται να ξαναδεί το υπουργείο απο μέσα έτσι και αλλιώς

10. ο UNABOMBER
το παιδί θαύμα που εξελίχθηκε σε μοναχικό βομβιστή μέσω ταχυδρομείου και που υποσχέθηκε να σταματήσει την δράση του μόνο αν οι Ν.Υ. Τimes ή η Washington Post δημοσίευσουν το μανιφέστο του με τίτλο: η βιομηχανική κοινωνία και το μέλλον της.
δεν υπάρχει;
διαβάστε περισσότερα για τη ζωή και το έργο του ted kaczynski

0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...