Με τις υγίες σου Κωστή.

Όσο καθημερινά δολοφονούνται εργάτες σε εργοτάξια, μετανάστες στα σύνορα, φυλακισμένοι μέσα στα κελιά τους και ξυλοκοπούνται διαμαρτυρόμενοι πολίτες απο το κράτος αρνούμαστε να ασχοληθούμε με μερικές ψιλές που έφαγε ένας βουλευτής κατα την διάρκεια μιας γενικής απεργίας. Απλά θέλουμε να σχολιάσουμε δύο τρία πραγματάκια.
- Πόσο τρόμο μπορείς να προκαλέσεις με μόνο λίγες καρπαζιές-μπούφλες-ξώφαλτσες-ψιλές σε έναν γραφειοκράτη που είχε το θράσος να περπατάει χαμογελαστός ανάμεσα στους οργισμένους διαδηλωτές.
- Πως όλοι οι "σοβαροί" ελληνόφωνοι blogger έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό, ξεχνώντας την στιγμή και το σημείο που εκτυλίχθηκε, με πόστ ανάλογα ενός κομματικού φιρμανιού, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο εκτός πραγματικότητας είναι.
- Πως ο Κ.Χ. χεσμένος κυριολεκτικά απάνω του, δεν κοιτάει τον φακό επειδή έχασε τα γυαλιά του και δεν βλέπει, κοιτάει στα μάτια των συναδέλφων του εξουσιαστών, και τους τονίζει: "Την έχουμε γαμήσει, θα φύγουμε με ελικόπτερα." Όμως τους άφηνουμε να φύγουν περπατώντας και όχι με ελικόπτερα. Και ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο λάθος μας τελικά.

1 σχόλιο:

σχόλιο στο περιθώριο...