απόρρητα έγγραφα της ΝΑSA δημοσιεύτηκαν στο WIKILEAKS

η αλήθεια που μας έκρυβαν...

Σάλο έχει προκαλέσει στην διεθνή επιστημονική κοινότητα η δημοσίευση απόρρητων εγγράφων της NASA στο WikiLeaks. Τα ντοκουμέντα αφορούν κυρίως τη δραστηριότητα εξωγήινων στον βαλκανικό χώρο και πιθανότατα να αλλάξουν την ιστορία όπως την γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Το stoperithorio.org παρουσιάζει τα έγγραφα-φωτιά ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ:

ντοκουμέντο 'το Α αντί του Ε'

έγγραφο που φέρει την υπογραφή του γενικου υποδιευθυντή της ΝΑSΑ Τ.Morphey καταρρίπτει την θεωρία των ΕΛ.
Πιο συγκεκριμένα, οι έγκριτοι Έλληνες ερευνητές έχουν ήδη εξηγήσει το Λ (λάμβδα), όμως αδυνατούσαν να εξηγήσουν το Ε (έψιλον).

δείτε το παρακάτω βίντεο για την εξήγηση του ΛΕχθές, μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων, φανηκε ξεκάθαρα το ολίσθημα στο οποίο είχε υποπέσει η επιστημονική έρευνα λόγω της απόκρυψης στοιχείων από τους Αμερικανούς. Το Ε των γνωστών ΕΛ αποδεικνύεται ότι τελικά είναι Α όμως λόγω παραφθοράς των επιγραφών είχε παρερμηνευθεί ως Ε.

δείτε το έγγραφο που αποκαθιστά την αλήθεια με την αυθεντική υπογραφή του υποδιευθυντή της ΝΑSΑ:
Με το έγγραφο αυτό αποδεικνύεται ότι η φυλή που έφερε τον πολιτισμό απο το υπερδιάστημα στη γή δεν ήταν οι ΕΛληνες αλλά οι ΑΛβανοί. Η εμφάνιση διαστημοπλοίου πάνω απο την παραλιακή πόλη της Αλβανίας Durres μία μόλις μέρα μετά την δημοσίευση των εγγράφων φαίνεται να επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

χθεσινή φωτογραφία:
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των μελετητών της εξωγήινης δραστηριότητας, ενώ κύκλοι του υπουργείου εξωτερικών κάνουν λόγο για νέο ανοιγμα των συνόρων με τους γείτονες, ώστε να υποταχθούμε στην, οπως φαίνεται, ανώτερη φυλή των ΑΛ.

3 σχόλια:

  1. Πολύ σημαντικό, αλλά δε μας συμφέρει. Εθνικά, εννοώ. Οι εξωγήινοι είναι τσιράκια της ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλα θα επρεπε να ειναι AL και οχι ΑΛ γιατι οι αλβανοι δεν εχουν Λ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν κανει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχόλιο στο περιθώριο...