συνταγές για καναπεδάκια

Αναλογιζόμενοι την κρίση σου και την αύξηση των τιμών, σου προτείνουμε κλασσικές συνταγές για να μην σηκωθείς ποτέ από τον καναπέ σου, σε συνεργασία λοιπόν με τη γυναίκα του μπουμπούκου  παρουσιάζουμε


καναπεδάκια του βολεμένου
η συνταγή είναι απλή, κλείνεις τα ματιά σου, σε ότι συμβαίνει, κοιτάς με κάθε τρόπο να βολέψεις το εγώ σου, και ξεχνάς την έννοια συλλογικότητα και αλληλεγγύη, τα καναπεδάκια σερβίρονται με πρόωρη σύνταξη και αθλητική εφημερίδα.

καλλιτεχνικά καναπεδάκια
η συνταγή είναι απλή, κλείνεις τα ματιά σου και ανοίγεις τη lifo, κοιτάς να μην χάσεις ανοίγματα εκθέσεων, υποψιασμένες παραστάσεις, αβαντ γκαρντ συναυλίες και γενικά αβαντ γκαρντ(λεξη που καλο ειναι να επαναλαμβάνεις), τα καναπεδάκια σερβίρονται πετώντας υποψιασμένες μπαρούφες με κάθε ευκαιρία, και βγαζετε καντίλες σε πολιτικές κουβέντες.

φοβισμένα καναπεδάκια
η συνταγή είναι απλή, κλείνεις τα μάτια σου σε ότι συμβαίνει και ασχολείσαι με το πώς να μην χάσεις τη δουλειά σου, τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος και τη καινούργια τσόντα της Τζούλιας αν είσαι άντρας, τι είπε η Τατιάνα και γενικώς showbiz αν είσαι γυναίκα, τα καναπεδάκια σερβίρονται με ρουφιανιλίκι, τσαμπουκά καφενείου και υστερία Τζέρι Σπρίγκερ.


συνδικαλιστικά καναπεδάκια
Η συνταγή είναι απλή, κλείνεις τα αυτιά σου σε ότι σου καταλογουν, τα κάνεις πλακάκια με την εργοδοσία, την εξουσία, την τρόικα, ή οτι χρειάζεται κάθε φορά, κρύβεις την αλήθεια από αυτούς που εκπροσωπείς και φιλάς σαν κόρη οφθαλμού τον κωλο σου. Τα καναπεδάκια σερβίρονται με φραπεδάκι από πρωτοβάθμια σωμάτια, αριστερούς και αντιεξουσιαστές.


ελληνικά καναπεδάκια
κατάγονται όλα από την καλύτερη περιοχή της χώρας με τους πιο παλικαράδες και τα πιο όμορφα κορίτσια, βασικό συστατικό εδώ είναι η τηλεόραση, ο διορισμός στο δημόσιο, το ένδοξο παρελθόν των παππούδων, των αρχαίων προγόνων, συνήθως αντλούν επιχειρήματα για να καθονται από κάτι που άκουσαν ή είδαν ή ξέρουν αυτοί οι ίδιοι ή οι φίλοι τους ή και οι φίλοι των φίλων τους, σερβίρονται με ρετσίνα χτύπημα στην πλάτη και μούντζα μετά την απομάκρυνση.
0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...