Έχετε Ποτέ Σκεφθεί Να Κυβερνήσετε την Ελλάδα;


Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε ποτέ σκεφθεί ότι θα είχε μία τέτοια εργασία δουλεύοντας από το iphone, μεχρι που μία ημέρα φόρεσε το δαχτυλίδι που του έδωσε ο προηγούμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης. Πριν καλά καλά το καταλάβει, ανακάλυψε έναν απλό τρόπο να κυβερνάει χωρίς να γαμάει τον ελεύθερο χρόνο του.Το να κυβερναει με iphone ήταν ένα λαχείο για τον Γιωργάκη «Δουλεύω σκληρά και πάντα ψάχνω τρόπους να εξοικονομήσω ή να κερδίσω επιπλέον πόρους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε στους Έλληνες τις ευκαιρίες που εμείς δεν είχαμε ποτέ όταν ήμαστε νέοι.»
Τον ρώτησα πώς ξεκίνησε αυτή την αξιοσημείωτη διαδρομή. «Ήμουν στο διαδίκτυο μία μέρα, και διάβασα ότι μία μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων ζητούσε τη γνώμη ανθρώπων για το καινούργιο της χάμπουργκερ. Είχαμε φάει εκεί το προηγούμενο βράδυ, οπότε χρειάστηκα λιγότερο από 2 λεπτά για να τους πω τι μου άρεσε. Με ευχαρίστησαν για τις πληροφορίες μου και μου έδωσαν €8! Ένιωσα έκλπηξη από το γεγονός ότι αυτές οι πολυεθνικές εταιρείες ήταν πρόθυμες να με πληρώσουν τόσα χρήματα για τη γνώμη μου! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος από το πόσο απλό ήταν που άρχισα να ψάχνω τρόπους για να κάνω κι άλλες τέτοιες έρευνες. Μετά από περισσότερο ψάξιμο βρήκα μία εταιρεία που βοηθούσε αυτές τις πολυεθνικές εταιρείες να κάνουν νεοφιλελεύθερη πολιτική και στη χωρά μας. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μου άλλαξε τη ζωή. Είναι πραγματικά απλό, δεν είμαι κανένας μάγος στους υπολογιστές, αλλά μπορώ να 
χρησιμοποιώ το διαδίκτυο. Κάθε μέρα μου στέλνουν μία λίστα από δημόσια αγαθά και εγώ απλά διαλέγω αυτά που θέλω να ιδιωτικοποιήσω. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσω, το mega κάνει τη δύσκολη δουλειά. Είναι μία φοβερή αίσθηση το γεγονός ότι εκτιμούν τη γνώμη μου δημοφιλείς και διάσημοι οργανισμοί όπως η Μoodys το IMF και η παγκόσμια τράπεζα.»
 
Για όλους εσάς που έχετε βγει στην ανεργία εξαιτίας της πολίτικης του, ο Γιωργάκης  προειδοποιεί ότι οι κυβερνήτες δεν αξιολογούνται αξιοκρατικά ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει 
αρκεί να δείξει μηδενικές αντιστάσεις  «Δεν λέμε ποτέ σε κανέναν ότι θα βγάλει εκατομμύρια ευρώ, στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι και το ΜΟΝΟ σίγουρο, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ξεπουλήσετε μια χώρα εξασφαλίζοντας ένα εισόδημα και μια ξεκούραστη απασχόληση.»


0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...