Οι τοίχοι είναι δικοί μας...(και η τύχη δική μας είναι...)


Οι τοίχοι είναι ακόμα μαζί μας, ακόμα κι αν η τύχη δεν είναι και τόσο...

 Απευθυνόμενοι σε ένα λαό, που έχει μάθει να απορροφάει, υποσυνείδητα, ότι σκατά πιάνει το μάτι του σε παλλόμενες οθόνες και πολύχρωμες πινακίδες στους αυτοκινητόδρομους, οι "κακοιτέχνες" της γενιάς μας, που μεγάλωσε, σχεδόν γέρασε αλλά όχι και τόσο...μια γενιά που ονειρεύεται τη χώρα του "Ποτέ-Ποτέ" γιατί είναι πεπεισμένη πως τα παραμύθια φτιάχτηκαν για μονοπάτι στην πραγματικότητα, ψηλαφίζουν με τις "κακοτεχνίες"¨τους, συνειδήσεις. 
 Αρκεί να βγει κανείς μια βόλτα έξω από το σπίτι του και μερικοί τοίχοι αυτής της σκληρής πόλης μπορούν να κλονίσουν το "είναι" ενός ανθρώπου, στη στιγμή. Ότι δεν κατάφερε η στερεότυπη οικογένεια, η διδασκαλία του συστήματος στα εργοστάσια παραγωγής "πολιτών", οι εκπαιδευτικοαναμορφωτικές εκπομπές στην tv, σε δεκαετίες, μπορεί να καταφέρει ένας τοίχος με μια ματιά.  

 Την αντιπληροφόρηση αλλά και τις δυνατές ατάκες/εικόνες που αγγίζουν ξεχασμένες νοητικές απολήξεις, την τέχνη που αφυπνίζει και δεν υπνωτίζει και είναι για όλους την έχουμε ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά...και οι τοίχοι είναι δικοί μας.


              KEEP DOING IT!!!...συμβαίνει, συμβαίνει καθημερινά και συνέχεια... 


Yellow Boots
Φωτογραφία:Yellow Boots

1 σχόλιο:

σχόλιο στο περιθώριο...