91 μέρες μετά την επίσκεψη πανούση στην αμυγδαλέζα ο σύριζα, το ελληνικό κράτος και η μεταναστευτική πολιτική του

η αλήθεια είναι ότι μας έπεσαν τα δόντια διαβάζοντας το άρθρο της καθημερινής για την εκδήλωση «Η απειλή του φανατικού Ισλάμ και η εσωτερική ασφάλεια», και θεωρήσαμε ότι είναι από αυτά τα κείμενα που συμπυκνώνουν τις περισσότερες ιδέες του ελληνικού φασισμού made in κράτος 

ξεχωρίσαμε λοιπόν τα εξής, αν και στην ουσία αποδελτιώσαμε το 90% του κειμένου:

ρατσισμό με ολίγον από γνήσιο αριστερό εθνικοπατριωτισμό
-Ο κ. Πανούσης επισήμανε ακόμη ότι η διάχυση των παράτυπων μεταναστών εγείρει θέμα εθνικής ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν φόβοι για αύξηση της εγκληματικότητας. 

συνέχεια του ελληνικού κράτους, αριστερή παρένθεση not
-Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ακόμη ότι η παρουσία των προκατόχων του στην εκδήλωση στέλνει το μήνυμα της «συνέχειας» της ελληνικής πολιτείας στο μεταναστευτικό ζήτημα. Ο κ. Πανούσης εξέφρασε ακόμη την θέση ότι θα πρέπει να διατηρηθεί το «κεκτημένο Δένδια» για το κέντρο της Αθήνας, επισημαίνοντας ότι θα είναι σε θέση να εκφράσει πιο ριζικές προτάσεις όταν ολοκληρωθεί η εν εξελίξει διαπραγμάτευση.

ισλαμοφοβική αφήγηση 
-Πανούσης και έκανε λόγο για κατάσταση πλανητικού τρόμου με πρόσημο τον θρησκευτικό φανατισμό.

λίγο από ελληνοτουρκικά που πάντα μας ενώνουν
-Αναφερόμενος στην Frontex, εξέφρασε την θέση ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να επιχειρεί στην Τουρκιά και όχι στην Ελλάδα, 

τα λεφτά τα λεφτά τα εκατομμύρια τα λεφτά τα λεφτά τα μπικικίνια (για τη Frontex ντε)
-άφησε να εννοηθεί ότι έχει αυξηθεί η πίεση για μεταφορά των κεντρικών της, από τον Πειραιά στη Σικελία.

λίγο ακόμη από συνέχεια του ελληνικού κράτους, κωλόπαιδα με συγκινήσατε πάλι
-Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και βουλευτής της ΝΔ, κ. Νίκος Δένδιας, έκανε λόγο για συνάθροιση «λογικών φωνών» στην εκδήλωση.

σύνδεση τρομοκρατίας-μεταναστευτικού μια ψυχοπάθεια την διακρίνεις και ναι είμαστε όλοι σαρλι
-Μιλώντας για το θέμα των παράτυπων μεταναστών, υπογράμμισε ότι αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις όχημα εισόδου τρομοκρατών στην Ευρώπη

συντροφικό μαχαίρωμα σε συνδυασμό με την μεγάλη προσφορά του στο έθνος το ελληνικό Νταχάου
-αναφερόμενος στην θητεία του στο υπουργείο, τόνισε ότι όταν παρέδωσε στον διάδοχό του, Βασίλη Κικίλια, το σύστημα διαχείρισης μεταναστών λειτουργούσε. Ακόμη, υπογράμμισε ότι τα κέντρα κράτησης ήταν σε αξιοπρεπή κατάσταση και δεν μπορεί να απολογηθεί για την εικόνα τους 8 μήνες μετά.

καταστολή καταστολή καταστολή καταστολή 
-Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την θέση ότι είναι αναγκαίο ένα κομμάτι του Λιμενικού Σώματος να υπαχθεί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ώστε να υπάρχει ενιαίο κέντρο επιχειρήσεων, ενώ υποστήριξε ότι η μείωση των μεταναστευτικών ροών από τα σύνορα του Εβρου δεν οφείλεται στον φράχτη, αλλά στην ανάπτυξη δικτύου καμερών και συνοριοφυλάκων.

η ελλάδα στόχος του isis, στο κάδρο των επικείμενων συγκρούσεων 
-Όσον αφορά το θέμα των τζιχαντιστών ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι το γεγονός πως η Ελλάδα είναι σύμμαχος του Ισραήλ και μέλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ την καθιστά στόχο


και  για το τέλος λίγο από τη συνέχεια του ελληνικού κράτους που όλοι αγαπήσαμε
Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεμής και την εισαγωγή έκανε η πρόεδρος του Δικτύου κα Αννα Διαμαντοπούλου.
Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος και Πάνος Μπεγλίτης και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Λευτέρης Οικονόμου.

0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...