Άνθιμος: “Προσευχήθηκα για τον Τσίπρα περισσότερο από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο”

Κι εκεί που νομιζαμε ότι είχαμε ξεμείνει από επιχειρήματα στο εγχείρημα της εθνικής ενότητας, έρχεται το χέρι της Αγ. Βαρβάρας να προσθέσει κι άλλες γραμμές. Γιατροί, παπάδες, βουλευτές, δήμαρχοι, συριζαίοι, κκεδες, όλοι μαζί ζητούν την ευλογία και άφεση αμαρτιών από ένα λείψανο που περιφέρεται από χώρα σε χώρα προσφέροντας ελπίδα.



Η ελπίδα ήρθε λοιπον κι άρχισε να πωλείται σε νοσοκομεία, με τον Καμμένο να την υποδέχεται με τιμές αρχηγού κράτους και Κουρουπλή να την προσκυνά στον Αγ. Σάββα.

Την σκυτάλη παίρνει ο επιφανής συριζαίος βουλευτής Μιχελογιαννάκης που αφού μας εξήγησε ότι η θεία κοινωνία αποτρέπει την μετάδοση λοιμώξεων, μας είπε ότι είναι ενάντια στην καύση των νεκρών γιατί μετά δεν θα έχουμε λείψανα.



Για να μην χάσει την επικαιρότητα ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνων, Γ. Πατούλης υποστήριξε ότι όντως με το σάλιο μπορεί να μεταφερθεί ο ιός του AIDS αλλά ποτέ μέσα απο την Θεία Κοινωνία γιατί η πίστη όλα τα νικά.


Κι εκεί για το ότι η πίστη όλα τα νικά η Λιάνα Καννέλη διαρρηγνύει τα ιμάτιά της λέγοντας μας πως ο πιστός γιατρός είναι πιο αποδοτικός από τον άθεο γιατί ενώνει την πίστη του με την πίστη του ασθενή και νικούν τις ασθένειες.



Φυσικά και δόθηκε η πάσα για να μιλήσουν στα παράθυρα αριστεροι και θρησκευόμενοι για τον διαχωρισμό εκκλησίας κράτους και να ρίξουν έτσι λίγο αλατοπίπερο στην βαρετή καθημερινότητά μας και το ιντερνετ μας έφερε στο νου ξανα τα ευλογημένα στυλό του 2013 για να πασπαλίσουμε με λίγο ακόμα χριστιανοσύνη έτσι για τον χαβαλέ.


Αλλά ευτυχώς το θρήσκευμα δεν αναγράφεται πια στις ταυτότητες, έχουμε ανεξιθρησκεία και αριστερή κυβέρνηση που θεωρεί ISIS και τζιχαντιστές "φασίστες" που πρέπει να πολεμήσει.


Σχετικά: λινκ01 και λινκ02


1 σχόλιο:

σχόλιο στο περιθώριο...