Άλλη μια βόμβα στο ψαχνό



και οι βόμβες στο ψαχνό είναι κρατικές δουλειές
Παρακολουθώντας τα γεγονότα των τελευταίων ετών, μπορούμε να καταληξούμε στο συμπέρασμα ότι η γαλλική κοινωνία είναι μια βαθιά ταξικά διαχωρισμένη και φασιστική κοινωνία,όπως όλες οι καπιταλιστικές κοινωνίες, από την γκετοποίηση και τις απαγορεύσεις στους μουσουλμάνους (απαγόρευση μαντίλας 2010) μέχρι τα εκκωφαντικά ποσοστά της Λεπέν (ανησυχία για Λεπέν από Καθημερινή) και την δραματική κατάσταση της Γαλλικής οικονομίας (λινκ από ντοκιμαντέρ του Εξάντα για τα γεγονότα του 2005).
Όπως δείχνει και η φωτογραφία με τους πατριώτες οπαδούς και τα μπάχαλα πίσω από τον Άιφελ , την ώρα που τραγουδιέται ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας, βρισκόμαστε μπροστά ίσως στην πιο εμβληματική αποτύπωση της κατάστασης που περιγράφουμε.
Αν μια φωτογραφία δεν φτάνει, εδώ βλέπουμε τι γινόταν καθόλη την διάρκεια του EURO στην Γαλλία πέρα από μπάχαλα μεταξύ οπαδών. Γενικές απεργίες, με τους απεργούς να δηλώνουν αντίφα, σε μια χώρα που ανά 3 μήνες βρίσκει τα κατάλληλα πατήματα για να συνεχίζει να είναι σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης" κι έχει τον στρατό στον δρόμο.


Προσπαθήστε να φανταστείτε την εθνική ελλάδος να παίζει τελικό στο ΟΑΚΑ και απέξω η οργισμένη ελληνική εργατική τάξη να φτύνει του κουφάρι του εθνικού κορμού, ούτε με σφαίρες..




Ας επαναλάβουμε λοιπόν πως ότι οι βόμβες στο ψαχνό είναι κρατικές δουλειές.
Αυτό που εδώ δεν υπονοούμε, αλλά το λέμε ξεκάθαρα, είναι ότι τέτοια χτυπήματα γίνονται είτε από κυβερνήσεις εσωτερικά, είτε από κυβερνήσεις τρίτων χωρών, ενώ και στις δύο περιπτώσεις η κάννη κοιτάει τα κεφάλια των εργατών.
Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε στα εγχώρια φασιστοsite μια προειδοποίηση (λινκ), αν όχι ανάληψη ευθύνης, γι αυτό που έγινε σήμερα, με ανάλογη αιτιολόγηση με αυτή που περιγράφουμε εδώ, (όπου μουσουλμάνοι βάλε "εργάτες" του αρχηγού των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών Patrick Calvar που έλεγε πως οι ναζί θα αναλάβουν να επαναφέρουν την τάξη(με ένα googlαρισμα διαπιστώνει κανείς ότι ισχύει η δήλωση λινκ):
Πιο συγκεκριμένα ο Calvar μιλώντας σε επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης δήλωσε πως «μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση εναντίον Γάλλων, ή ένα κύμα σεξουαλικών επιθέσεων τύπου Κολωνίας θα οδηγήσουν σε ένα τεράστιο κύμα αντιποίνων από την άκρα δεξιά, το οποίο με τη σειρά του θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».
«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εμφύλιου πολέμου» είπε χαρακτηριστικά στα μέλη της επιτροπής.
Μάλιστα όπως αναφέρει και η Daily Mail o ο ίδιος φαίνεται να προεξοφλεί μια τέτοια γενικευμένη σύρραξη εντός της Γαλλίας: «Αυτή η αντιπαράθεση νομίζω ότι τελικά θα γίνει. Με μόνο μια ή δύο επιθέσεις θα γίνει. Επομένως η δική μας αποστολή είναι να παρακολουθούμε και να σταματήσουμε αυτές τις επιθέσεις εν τη γενέσει», συμπλήρωσε.(λινκ)

όση ώρα γράφαμε αυτή τη γνώμη ήρθε και η δήλωση της Λεπέν να μας επιβεβαιώσει (λινκ)

«Ο πόλεμος κατά της μάστιγας του ισλαμικού φονταμενταλισμού δεν έχει αρχίσει και μπορώ να πω πως αυτό πλέον είναι επείγον....Στους εντυπωσιασμούς και στη συμπόνια πρέπει τώρα να προσθέσουμε τη δράση, τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη και την καταστολή με απόλυτη αποφασιστικότητα για την εξάλειψη της μάστιγας του ισλαμικού φονταμενταλισμού».

τι εννοούν οι Ναζί οτάν λένε δράση?


αν θες να είσαι τουλάχιστον πανκ αυτές τις μέρες
δοκίμασε το παρακάτω μοτό

όποιο χέρι σηκώνεται πάνω σε μουσουλμάνο πρέπει να κόβεται
και επαναλαμβάνουμε από μέσα μας
οι βόμβες στο ψαχνό είναι κρατικές δουλειές

*Δώρο ρεπορτάζ δεκαετίας από την Guardian, αναδημοσιευμένο από την Καθημερινή. (λινκ από τη μπροσούρα της federacion H διεθνής του τρόμου)

0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...