ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Άρης Βελουχιώτης ζεί! (Φωτορεπορτάζ)

Μετά απο ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα στα χιλιάδες βίντεο που ανεβαίνουν στο youtube καθημερινά απο την Ουκρανία, ανακαλύψαμε έναν ήρωα, έναν θρύλο της εθνικής  αντίστασης που ενώ ήταν, υποτίθεται, νεκρός για 70 περίπου χρόνια τώρα ξαφνικά βρίσκεται στην Ουκρανία μέσα στο θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων. Απο ό,τι φαίνεται στο βίντεο ο Άρης Βελουχιώτης το πρωϊ δουλεύει σαν αρχηγόπουλο στα επαναστατικά στρατεύματα πολιτοφυλακές της Κριμαίας μεταφέροντας τεχνογνωσία και εμπειρία απο το πρώτο αντάρτικο στα κακοτράχαλα ελληνικά βουνά και το βράδυ εργάζεται σαν τροχονόμος ή παρκαδόρος σε τοπικό μπουζουξίδικο της Κριμαίας (το οποίο όμως παραμένει μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτο).

νάτος για όσους άπιστους θωμάδες δεν μας πιστεύανε. τώρα θα μας πιστέψουν και τα ζώα.

Απαντάει στην ερώτηση για ποιό λόγο πήγε με τους μαυροσκούφηδες του να βοήθησει στην Ουκρανία. Αγέρωχος και αγέραστος τονώνει το κοινό αίσθημα των δυο λαών που ενώνονται απο τα εκατοντάδες χρόνια ορθοδοξίας αλλά και κοινής ιστορίας στην Κριμαία. Ο Άρης είναι ένας άξιος αλλά και αξιόμαχος πρεσβευτής του Ελληνισμού στην δοκιμαζόμενη Ουκρανία.


Αποκαλύπτει που πολέμησε τόσα χρόνια και γιατί είχε χαθεί απο το προσκήνιο.




Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί Κριμαία και οχι Βενεζουέλα ή Ταϋλάνδη, επιβεβαιώνει την τοποθεσία που βρίσκεται και τον χρόνο παραμονής του. Θα αράξει εκεί μέχρι το δημοψήφισμα και μπορεί και παραπάνω. Χαρά στο κουράγιο του!


 Επι το έργον του παρκαρίσματος

  
Επι το έργον του παρκαρίσματος #2


Εδώ αναφέρεται σε γκρούπ απο πενταήμερες απο την γειτονική Συμφερούπολη που θα επισκεφτούν το μποζουξίδικο. Σκληρή η δουλειά του παρκαδόρου όμως χωρίς αυτούς τα πάρκινγκ θα ήταν χαώδεις εκτάσεις γεμάτες λαμαρίνες και ελαστικά.


Σε αυτό το στιγμιότυπο απαντάει στην ερώτηση για το αν θα ασχοληθεί με την Γιουροβίζιον και αν θα υποστηρίξει την συμμετοχή της Ουκρανίας.


 *Κοιτάει άγρια τον δημοσιογράφο που επιμένει να τον ρωτάει αν του άρεσε το κομμάτι που επέλεξε η Ελλάδα για να την εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον.*


 Λύνει το μυστήριο για το που ήταν εξαφανισμένος τόσα χρόνια. Βοσνία. Σερβία.


 Στην ερώτηση του δημοσιογράφου που έκανε Εράσμους ο Άρης αποκαλύπτει πως διασκέδαζε και περνούσε τα μαθήματα της Γεωπονικής στην Κροατία και στο Κόσοβο για δύο κιόλας χρόνια. Το βλέμμα στα μάτια του αποδεικνύει πως πέρασε καλά.


O Άρης με τους εναπομείναντες μαυροσκούφηδες του και μια αιθέρια ύπαρξη.


 Σε στιγμές χαλάρωσης και γέλοιου όταν είχαν πάει να προσκυνήσουν την Αγία Βαρβάρα την Φασιστοφάγα σε undisclosed location κάπου στην Κριμέα.


Ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού δεξιών και ο μόνιμος εφιάλτης του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Αρχηγός των ατάκτων aka Θανάσης Κλάρας ΖΕΙ! ΖΕΙ ΖΕΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ας ετοιμάζεται για την έφοδο στον ουρανό! Το ΚΚΕ ας ετοιμάζεται για ανάσταση νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. ΑΜΗΝ.

0 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...