ταΐζουν τα σκυλιά με αίμα


κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις

20χρονος αστυνομικός (μόλις 5 χρόνια μεγαλύτερος από τον αδικοχαμένο Αλέξανδροκαι βασικά όσο πιο νέος μπορεί να είναι ένας αστυνομικός), χτυπημένος από σφαίρες στην ίδια περιοχή (βλ. το ''άβατο'' των Εξαρχείων), μόλις 2 μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, πριν τελειώσει αυτή η άτυπη χριστουγεννιάτικη ανακωχή..

Είναι πολλές οι συμπτώσεις. 72 προσαγωγές με τη μία! αν αρκούσε ένας δολοφόνος μπάτσος για να ξεκινήσει η εξέγερση του δεκέμβρη, τώρα για να ξανα-αναστήσουμε την τρομοκρατία στην ελλάδα και να τα κουκουλώσουμε οι σφαίρες γυρίζουν πίσω. δεν μπορεί κανείς να πει αν ήταν προβοκάτσια ή όχι. μόνο να σκεφτούμε ποιός επωφελείται. ποιός στρίβει λόγια και καταστάσεις, ποιός εκμεταλλεύεται την αλήθεια..

Εμπρός λοιπόν, πωρώστε τους μπάτσους, πωρώστε και τους φασίστες, βγάλτε στην τιβί τον άδωνι με τη χιτλεροχωρίστρα στα μαλλιά και στα μυαλά. πωρώστε τους όλους. κανείς δεν φοβάται. κανείς, όταν σκέφτεται. αυτό που έχουμε να χάσουμε είναι το μέλλον μας στην σκλαβιά που μας ρίχνετε.

Άνανδρο χτύπημα εναντίον 20χρονου αστυνομικού.
Ούτε με εσάς είμαστε, ούτε με τους άλλους. οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να πιάσουν όπλο στον στρατό. εγώ θα ξανάπιανα μόνο για να το βάλω στον κώλο τους. κρυφτήτε πίσω από τα φουστάνια των δημοσιογράφων σας ρε. κανείς μας δεν φοβάται. ούτε θα λυπηθούμε την αστυνομία. δεν θα πούμε ότι κάνουν και αυτοί την δουλειά τους και μάλιστα μια επικίνδυνη δουλειά. δεν ξεχνάμε το ξύλο, τη διαφθορά στο σώμα, το παρακράτος, την αυθαιρεσία, την ατελείωτη λίστα που μας έκανε να είμαστε ανυποχώρητοι απέναντί τους. αυτή η συμμορία μέχρι προχθές παρουσιαζόταν ως ανίκανη να αντιμετωπίσει τη νεανική οργή, είναι όμως πάντα ικανή να εξευτελίζει κάθε έννοια της λέξης άνθρωπος όταν σε πετύχει μόνο σου.

Είναι πολλές οι συμπτώσεις, πολλές οι ομοιότητες, αλλά πολλές περισσότερες οι διαφορές μας.
Θα λυπηθουμε για τον νεαρό αστυνομικό (παρόλο το μίσος- δεν κρυβόμαστε), σε κανέναν δεν αξίζει μια τέτοια τυφλή δίκη. δεν είμαστε το ίδιο με τους δικαστές σας, τους πολιτικούς σας, τα αφεντικά σας και γι αυτό μας βρίσκουν απέναντί τους. καλή ανάρρωση στον 20χρονο αστυνομικό και καλά μυαλά στους υπόλοιπους μπάτσους.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια..

Σάπια κοινωνία με σάπια φαινόμενα.
κ.Καραμανλή, γιατί στην περίπτωση της δολοφονίας του Αλεξάνδρου μιλήσατε για ''ατυχές περιστατικό'' ενώ τώρα μιλάτε για επίθεση δολοφονίας;

μήπως όμως πρόκειται για εξοστρακισμό ή όπως μας το λέγανε παλαιότερα τυχαία εκπυρσοκρότηση..

72 προσαγωγές με τη μία και μετά χάσαμε το μέτρημα. συναδελφική αλληλεγγύη οι μπάτσοι. πήγανε να φάνε δικό τους και τώρα βάζουν τις μηχανές τους στο φουλ.
και τώρα; προσαγωγή ίσον φακέλωμα, χούντα..

μάλλον η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη όταν κάποιοι ταΐζουν τα σκυλιά τους με αίμα..

11 σχόλια:

σχόλιο στο περιθώριο...